Molnár Péterné Lívia
Fonyód

Drága Niki!

Több, mint 15 éve ismerjük egymást, első vendégeid között voltam Fonyódon.

Végig kísérhettem, hogy lettél fiatal kezdő kozmetikusból mestere a szakmádnak és sikeres üzletasszony. Mindig csodáltam az ambíciódat, a tanulásvágyadat, soha nem sajnáltál időt és pénzt, hogy képezd magad. Mindemellett megőrizted szerénységed, természetességed. Főleg az  utóbbi az, ami miatt különösen szeretek Hozzád járni. Mindig felüdülést jelentenek a profi módon végzett munkádon kívül, a kis beszélgetéseink. A személyre szabott figyelmed pedig külön kincs ebben a mai rohanó világban.

A szalonod pedig maga csoda, egy hely, amit a maximális igényességeddel alakítottál ki, és rendeztél be.

Teljesen természetes volt, hogy mentem utánad, még, ha ez nekem jóval messzebb is van.

Köszönöm a Nálad töltött órákat: Livike

/és zárójelben: nagy dicséret a párodnak, aki maximálisan segített, hogy ez a csoda megvalósuljon/

Keresztény Kinga Lengyeltóti
Keresztény Kinga
Lengyeltóti

Régóta nem jártam már kozmetikában és szerettem volna találni egy tartós megoldást a szőrtelenítésre.

A nővérem ajánlotta az IPL kezelést, mely abszolút hatásosnak bizonyult. Fájdalom mentesen szabadulhattam meg a nem kívánatos szőrszálaimtól. Mindezt olyan professzionális kiszolgálás keretében, amiről nem is álmodhattam volna.

Niki személyisége és szaktudása elsőre is és azóta folyamatosan lenyűgöz. Azonnal kértem tőle időpontot arctisztításra is. Majd azon kaptam magam, hogy én, aki jó tíz éve nem járt kozmetikusnál, havi vendég lettem nála.

Minden egyes alkalommal olyan kényeztetésben van részem, mely után energikusan, jókedvűen térhetek vissza a hétköznapok sodrásába.

Mikor Niki úgy döntött, hogy hosszú éves tapasztalattal a háta mögött elindítja saját vállalkozását, számomra nem volt kérdéses vele tartani.

Mióta Balatonbogláron megnyílt a szépségszalon még gyakoribb vendég vagyok nála.

Minden egyes alkalommal kapok valami újat, valami különlegeset, amitől nem csak a bőröm lesz szebb, hanem a lelkem is felfrissül.

Most éppen a Beta-Hydroxy savas bőrmegújító kezelést próbáltam ki Niki ajánlására és az eredmény elképesztő. Tükörsima bababőrt varázsolt a téli hónapokban megfáradt, vitaminhiányos arcom helyére.

Ezt a fajta megújulást egy nyugodt, tágas, világos, színvonalas környezetben Nikinél mindenkinek csak ajánlani tudom kortól és nemtől függetlenül, mert egy kis kényeztetést mindenki megérdemel. 🙂

 

Sok sikert a jövőben is: Keresztény Kinga

 

 

 

Keöves Györgyné Zsuzsa Fonyód
Keöves Györgyné Zsuzsa
Fonyód

 

Hosszú évek óta Niki vendége voltam, a kitartásomat meg sem kell magyaráznom.

Amikor úgy döntött önálló lesz, természetesnek tartottam hogy követem.

Reméltem, hogy minden kozmetikai termék és gép rendelkezésemre áll az új szalonban is, és hát nincs is messze.

Biztos voltam abban, hogy így lesz. Nem is Niki lenne, ha másként alakul.

Azt azonban nem reméltem, hogy egy olyan tágas, világos, jó ízléssel

berendezett szalont találok, ahol azonnal otthon érzi magát az ember.

Itt nem kell töprengened hogy megtudd, eleredt-e az eső, süt-e még a nap, mert a tágas

helyiségben  jó kedvre derítő világosság van, és a napocska is bekukkant,

megnézni, jól érzed-e magad.

Hát igen, a profi munka mellett Niki lelke is érződik.

Az első perctől úgy éreztem, mindig ilyen kozmetikai szalont szerettem volna választani .

 

 

 

Tompos Krisztina Fonyód
Tompos Krisztina
Fonyód

 

Kedves Nikica!

 

Nagyon színvonalas lett a honlapod és a kozmetika egyszerűen lenyűgöző. Örülök, hogy személyedben egy lelkiismeretes és felkészült szakembert ismerhettem meg, aki nem csak a rutinnak megfelelően végzi munkáját, hanem egyénre szabottan állítja össze a kezelési metódusokat, nagy   odafigyeléssel.
Szívesen megyek hozzád. Jó kicsit megpihenni Nálad, mert a test megújulása mellett, a lélek ápolására, és a közös nevetésekre is jut idő.
Örülök, hogy időt és energiát nem kímélve, folyamatosan követed a kozmetikai ipar és a technika fejlődését. Azért is dicséret illet, hogy rendszeresen képzed magad továbbképzéseken és új tanfolyamokon veszel részt.
Hiszem azt, hogy mint egy orvos-páciens közötti jó kapcsolat alapja a bizalom, így ezt a kozmetikusom esetében is elengedhetetlennek tartom.

Legyen erre bizonyíték, az elmúlt 8 év……….

Nagyon köszönök mindent, amit eddig értem tettél.
Kívánok Neked nagyon jó munkát és sok elégedett vendéget!

Kriszti

Lengyelné Térdig Rita
Lengyelné Térdig Rita
Kéthely

Két gyermek édesanyjaként és így közelebb a 40-hez, valamint barátnőm és kolléganőm biztatására döntöttem úgy, hogy megnézem azt a helyet melyről annyi jót hallottam:
“…..gyere velem! Nekünk is jár ennyi kényeztetést… Hidd el úgy fogsz onnét hazajönni, mintha kicseréltek volna! Ott TE vagy a központ, Téged kényeztetnek és aki mind ezt teszi egy tündéri, tüneményes szakember….”

Gondoltam nem leszek semmi jónak elrontója próbáljuk meg, kapcsolódjunk ki. Már idejét sem tudom mikor is tettem ezt utoljára.
Egyszóval elindultunk annak reményében, hogy kicsit kikapcsoljuk, félretéve a zajos mindennapok nyűgét, baját. Oda, ahol tényleg ránk figyelnek, illetve Rám figyelnek.
Őszintén bevallom voltak bennem kérdések… valóban el tud az ember lazulni, amikor fejeben állandóan a mindennapjait tervezgeti: …a gyerekeknek mindenük rendben?, mit is főzzünk ma..stb. Odaérve már kint az ajtóban egy mosolygós, életvidám törékeny nő –Niki– fogadott. Rövid bemutatkozás után invitált beljebb kozmetikájába, végig kísért otthonos, hangulatos, szép tágas birodalmába. Kínált  finom teával, kávéval, capuccinoval. Kezdtem érezni mintha kicsit körülöttem forogna a világ és tényleg én is lehetek a központban?! Utána érkezett a kényeztetés, ellazulás, a masszázs, a kezelések sorozata, közel 2 órán keresztül.

 

Niki ezt a két órát és szaktudásod csak köszönni tudom!!! ….és hamarosan folytatjuk…!

Üdv: Rita

Nagyné Balogh Anikó Kéthely
Nagyné Balogh Anikó
Kéthely

Nikihez érkezve mindig az ajtón kívül marad minden a rohanó külvilág káoszából! Nikinél mindig azt érzem, hogy csak én vagyok a fontos abban a kis időben, amit szépségszalonjában töltök. Itt mindenki túlzás nélkül “királyi bánásmódban” részesül. Ez az a hely, ahonnan teljesen kikapcsolódva, ellazulva indulhatok haza, a mindennapi nyüzsgő életbe.
Köszönet érte Niki!

 

 

 

Tóth Viktória Öreglak
Tóth Viktória
Öreglak

Kedves Niki!

Már kisgyermekkorom óta ismerjük egymást, hiszen szomszédok vagyunk. Így nem is volt kérdés, hogy ha kozmetikust kell választanom kihez menjek. Először fülbelövés miatt kerestelek fel, aztán jött a második, majd a harmadik, amelyekkel a mai napig meg vagyok elégedve.

Azóta rendszeres vendéged vagyok és nagyon örültem neki, mikor úgy döntöttél új szalont nyitsz Balatonbogláron. Ez a kozmetika nagyon otthonos és kényelmes hatást kelt. Öröm bemenni oda és a közérzetem is sokkal jobb.

Szóval, nagyon örülök, hogy a kozmetikusomnak tudhatlak, soha nem csalódtam benned.

További sok sikert a munkádhoz!

Üdv: Viki

 

 

 

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam vendégeimtől, amióta elkezdtem önálló pályafutásomat és megnyitottam saját szépségszalonomat.

Először is nagyon köszönöm mindenkinek a sok sms-t, e-mailt, mert számomra a munkám során a vendégek elégedettsége a legfontosabb.

Amennyiben van kedved, és nem jelent túl nagy fáradtságot, illetve vannak olyan pozitív észrevételeid akár a honlappal, a szalonnal, a termékekkel, a kezelésekkel, a szülinapi-, névnapi- kényeztető ajándékokkal, a karácsonyi kedvezményes kuponokkal kapcsolatban, akkor egy 4-5 mondatban nagyon szívesen fogadnám tőled is.

Ha szeretnéd, hogy véleményed mellett megjelenjen a te fotód is, azt mellékletben küld el a beautydermkozmetika@gmail.com e-mail címre.