füllöv

 logo

 

 

 

 

 

 

 

Forradalmian új technológia a füllyukasztásban

 

 •        Fájdalommentes, gyors és kíméletes fülbelövést szeretnél?

 •        Te sem akarod, hogy füled begyulladjon a lövést követően?

 •        Szeretnéd elkerülni a fémallergia kialakulását?

 

Akkor válaszd Te is a Blomdahl, forradalmian új tecnológiával történő füllyukasztást!

 

Miért a Blomdahlt?

 

Mert a Blomdahl egy megbízható, professzionális svéd márka, mely már 1985 óta folyamatosan fejleszti a fül, orr és a köldök lyukasztásához használt módszereit, ékszereit.
 • Az eljárás is és a termékek is ISO minősítéssel rendelkeznek.
 • Fülbevalói nem igényelnek forgatást, a belövést követően maguktól megmozdulnak!
 • A plastic fülbevalók súlya mindössze 0,1 g, vagyis fele akkora, mint a  hagyományosan belőhető titán fülbevalók súlya.
 • Termékeik is és módszereik is úgy lettek megtervezve, hogy a lyukasztás során megvédjenek a fertőzések ellen. A fülbevalók egyenként, speciális, eldobható kapszulákban helyezkednek el, illetve egy sterilizációs eljáráson mennek keresztül, így a fülbelövés során nem érünk az ékszerekhez, tehát a módszer 100% sterilitást biztosít!
 • A fülbevalók hátulja pillangós-patentos végű, melynek köszönhetően lezárja a szárat, hogy az ne szúrja se a fejed, se a füled. A szár végén tehát nincs éles pont, a vég teljesen bekapszulázza azt.  Nem szorul rá a frissen lyukasztott fülre, engedi szabadon levegőzni, így a gyógyulási folyamat felgyorsul.
 • A fülbevalók mindegyike Swarovsky kristállyal  vagy gyönggyel díszített.
 • Minőségi alapanyagokból készültek,


  orvosi titánból, illetve

   

  titanok

  orvosi plasticból

 blomdahl 10

 

Ezek az anyagok anti-allergének, nikkelmentes anyagból vannak, ezért a szervezet allergiás reakció nélkül képes befogadni.

 

 

virágAz orvosi plastic fülbevalók valóban 0% nikkelt tartalmaznak!

Az orvosi plasticot a gyógyászatban már több évtizede használják és az orvosi tanulmányokban sincs arra példa, hogy allergiás reakciót váltott volna ki. Számos neves svéd bőrgyógyász is azt javasolja, hogy a gyermekeknek csak ezzel az anyaggal történjen a fülbelövés, mert anti-allergén, semmi káros adalékanyagokat sem tartalmaznak továbbá jóval könnyebbek, mint az orvosi acél fülbevalók!

 

titan_fuliAz orvosi titán fülbevalók esetében az arany/ezüst bevonatok az ékszerek csak azon részén találhatóak, melyek nem kerülnek közvetlen kapcsolatba a bőrrel. A fülbevalókhoz használt titán színtiszta, orvosi minőségű. Az orvosi titánt szintén sok éve sikeresen használják a gyógyászatban, nagyon jó minőségű protéziseket készítenek belőle.

 

Ha tehát azt akarod, hogy a Te vagy a babád füle ne gyulladjon be***,

 

szinte fájdalommentes*, gyors és kíméletes fülbelövést szeretnél magadnak vagy gyermekednek

 

és el szeretnétek kerülni a fémallergia kialakulását**,

allergia nem kösz

 

 

 

 

 

akkor válaszd a Blomdahlt!

 

 


*
Az érzékenység egyénenként eltérő lehet.
**
A füllyukasztás önmagában nem okoz nikkelallergiát. Bizonyos fülbevalók anyaga az, amely nikkelallergiát okozhat.A lyukasztás, ha nem megfelelő anyagokból készült ékszerrel történik, az allergia kialakulásának esélyét megnöveli.

***A fül teljes gyógyulásához a helyes ápolás természetesen elengedhetetlen.

 

Miért nem ajánlják orvosok az arannyal, ezüsttel és egyéb hagyományos fémekkel történő fülbelövést?

 

Fontos, hogy a 6 hetes gyógyulási időszakban a frissen lőtt lyuk ne érintkezzen nikkel tartalmú anyaggal, mert fémallergia kialakulását okozhatja.

Az arany és egyéb hagyományos fémek is tartalmaznak bizonyos mennyiségű nikkelt, így viselésüket maximum a gyógyulási időszak után javasolják!

A Blomdahl medical fülbevalók a nemzetközi előírásoknak megfelelnek, a Blomdahl Medical  plastic fülbevalók 0 % nikkelt tartalmaznak így biztos, hogy nem váltanak ki allergiás reakciót!

Ha fém anyagból készült ékszerrel szeretnéd a fülbelövést, akkor a Blomdahl orvosi titán alapanyagokból készült fülbevalóit javaslom!

A lyukasztás, ha nem megfelelő anyagokból készült ékszerrel történik, az allergia kialakulásának esélyét megnöveli. Ilyen anyagok pl. a nikkel, a palládium, a kobalt, de még az arany is. Ezért szentel a Blomdahl kiemelt figyelmet arra, hogy csak a legbiztonságosabb alapanyagokat használja.

 

Mennyi idős kortól ajánlott a fülbelövés?

 

A Blomdahl termékekkel már újszülött kortól biztonságos a fülbelövés!

 

Hogyan történik az orvosi lyukasztás?

 

A Blomdahl orvosi lyukasztás menetének az alapelve: megvédeni a vendéget a fertőzésektől!

 • Első lépésben a bőr alapos fertőtlenítésével és azon pont bejelölésével kezdünk, ahová az ékszer kerül.
 • Ezután a lyukasztás következik, mely steril ékszerrel történik, ami egy steril, eldobható kazettában helyezkedik el. A vendég bőrével közvetlenül érintkező részek steril csomagolásból származnak, a vendég bőre az első, amivel a csomagolás felbontása után érintkeznek.

menet

 

A fülbelövés utáni teendők:

 • A fülbevalók nem igényelnek forgatást! A belövést követő 4-5 napon belül magától megmozdul az ékszer.
 • A teljes gyógyulás 4-6 hét. Ha ezen időszak alatt víz éri, szárazra kell törölni. A belövést követően mindig szárazon, tisztán és szellősen kell tartani az ékszert! Fertőtleníteni a Blomdahl Medical belövést követő tisztítókendővel ajánlott.
 • Orvosi anyagának köszönhetően egyéb ápolást nem igényel!

 

 

Mit kell tenni a belövést követő első évben?

 

A füllyukasztást követő egy évben folyamatosan hordj fülbevalót, mert fülbevaló nélkül a lyuk ezen időszak alatt gyorsan beforr!

B030 AskarAz allergia kialakulásának kockázata is az első évben a legnagyobb, tehát nagyon-nagyon fontos, hogy ebben az időszakban csakis nikkelmentes, bőrbarát ékszert viselj!

A gyógyulási időszakot követően eltávolíthatod a belövéshez használt ékszert és egy másikra cserélheted.

A Blomdahl bőrgyógyászok segítségével fejlesztette ki bőrbarát ékszereit, melyek bizonyítottan 100% allergia mentes anyagból készültek.

A csere ékszerek is steril csomagolással, záró cimkével vannak ellátva, ami higiénikusan tartja őket egészen a felbontásig.

 

 

Ha a füllyukasztáshoz használt fülbevalót szeretnéd eltávolítani és egy másikra cserélni, ajánlatom a következő:

 

csere2

Minden füllyukasztáshoz 10% kedvezményre jogosító KUPON jár ajándékba.

 

A kupon a füllyukasztást követő két hónapon belül váltható be Blomdahl bőrbarát hordható ékszerre.

 

 

A füllyukasztás ára 1 pár fülbevalóval együtt 14.900 ft.