Egy bizonyos kor után vagy igénybevett bőr esetén érdemes rendszeressé tenni egy megújító, feltöltő vagy tápláló kezelést.

 

Esetleg mind a hármat egyszerre?

 

Igen. Ennél a kezelésnél nyújt segítséget az argán és a svájci alma őssejtjei.

 

 
Az őssejtetes kezelés látványosan csökkenti a ráncokat, tölti fel a fáradt bőrt tápanyagokkal.
 
Javul a kollagén képződés a bőrben, ezáltal a kötőszövet ellenállóbbá, feszesebbé, rugalmasabbá válik.
 
Csökken a szem környéki puffadtság

 

 
A kezelés lépései:
  • Bőröd alapos letisztítása búzavirág kivonat tartalmú tisztító habbal, mely oligoszacharid tartalmánál fogva képes olyan gyengéden tisztítani, hogy bőröd egészséges bőrflóráját megsértené.
  • Majd egy hármas kőzetpor tartalmú (kvarc, habkő, kovasav) sejtmegújító mikrodermabráziós  peelinggel eltávolítjuk bőrödről az elhalt szarulemezkéket ezáltal jobb lesz bőröd tápanyag felvétele.
  • Csipkebogyó-, mályva-, kamilla kivonatot tartalmazó alkoholmentes tonikkal zárjuk bőröd alapos letisztítását.
  • A szennyeződésektől kellően megtisztított bőrödre fehér szarvasgomba, búzaprotein, és peptid tartalmú anti-age ampulla, illetve édesgyökér, rozsfehérje, csodamogyoró, zöldalga, kazein tartalmú gél kerül, melyet ultrahang segítségével juttatunk bőröd mélyebb rétegeibe.
  • Az ultrahang kezelést követően alma-, argán őssejt,ligetszépe olaj, hyaluronsav, firenzei nőszirom és fügekaktusz kivonatot tartalmazó masszázskrémmel relaxáló, feszesítő Anti-Age Cell masszázst végzünk, mellyel  nemcsak bőrödet, de lelkedet is kényeztetjük.
  • A masszázst követően bőrödre kollagénben gazdag feszesítő, nyugtató, alga maszk kerül. A maszk nyomópakolásként belepréseli az esetlegesen bőrödön maradt értékes hatóanyagokat, illetve a benne lévő vitaminok, ásványi anyagok is hatékonyan felszívódnak. A maszk hatóideje 10 perc. A hatóidő letelte után a maszkot eltávolítjuk, bőrödet tonikkal felfrissítjük.
  • A kezelést alma-, és argán őssejt kivonatot, avokádó és ligetszépe olajat, fügekaktusz és nőszirom kivonatot tartalmazó szemápolóval és nappali krémmel zárjuk.
A kezelés időtartama: 90 perc
 
A kezelés ára arcra, nyakra: 12.900 ft
A kezelés ára arcra, nyakra, dekoltázsra:  15.900 ft