Igazi hatóanyag bomba bőröd számára

 

A Golden kaviár luxuskezelés minden időben tökéletes választás,

40 éves kor felett pedig szinte kötelező!

 

Igazán látványos a kezelés, ha…….

 

…… bőrödet sokkolta az UV sugárzás, s már teljesen kiéhezett a nyár végére

……. télen a hideg, szeles idő és a fűtés miatt bőröd kiszáradt, húzódik

…… a napi stressz miatt bőröd nyúzott, fáradt, lestrapált

…… úgy érzed bőröd megereszkedett, kissé lazább, petyhüdtebb

 

A kezelés lépései:
  • Bőröd alapos letisztítása sárgabarackmag olaj, búzavirág és édesgyökér kivonatot tartalmazó letisztító tejjel, mely nem csak tisztít, de hidratál és táplál is egyben.
  • Majd cellulóz és bambusz szemcséket, illetve uborka és édesgyökér kivonatot tartalmazó, E vitaminban gazdag Anti-age peelinggel távolítjuk el az elszarusodott hámsejteket.
  • A letisztítást mályva-, csipkebogyó- és kamilla kivonatot tartalmazó tonikkal zárjuk.
  • A kellően előkészített, letisztított bőrödre ezután egy feszesítő hatású, kaviár tartalmú koncentrátum kerül, mely a kaviár mellett hyaluronsavat, peptideket, vörös- és zöld algát tartalmaz. A tömény hatóanyag koncentrátumot ultrahang segítségével juttatjuk bőröd mélyebb rétegeibe.
  • Az ultrahang kezelést követően bőrödre egy azonnali „szépség feszesítő és hidratáló fátyolmaszk” kerül. Ez az  ultrafinom cellulóz lapmaszk értékes hatóanyagokkal átitatott, mint pl: kaviár kivonat, Bretagne-ban élő zöld alga, hyaluronsav, melyek extra nedvességgel töltik fel bőrödet, argán őssejt kivonat mely vitalizál, védi sejtjeidet, tömörséget, feszességet kölcsönöz bőrödnek, Mátrix stimulátor peptidek, melyeknek botoxszerű hatása javítja bőröd feszességét, rugalmasságát. A lapmaszk hatóideje 10 perc.
  • A hatóidőt követően bőrödről eltávolítjuk a lapmaszkot, ezután 24 karátos arany lapocskák kerülnek a homlok és a szem alatti területre, illetve az orr-ajak barázdába. Ezután lágy, relaxáló, kényeztető masszázzsal lazítjuk tested, lelked.
  • A masszázst követően bőrödre kaviár, édesgyökér kivonat, búzaprotein, ceramid és peptid tartalmú krémpakolás kerül. A pakolás hatóideje 10 perc.
  • A kezelést egy 24 órás kaviáros krémmel zárjuk.
A kezelés időtartama: 90 perc
 
A kezelés ára arcra, nyakra: 14.900 ft
A kezelés ára arcra, nyakra, dekoltázsra: 17.900 ft