Aki szeretettel vár Téged:

Agócs NikolettaA kép töltődik

 

Szeretettel üdvözöllek!

 

Agócs Nikoletta kozmetikus vagyok,

 

A Beauty Derm Professzionális Kozmetika
és IPL Kezelőszalon kozmetikusa.

 

Több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal a hátam mögött, nagy energiával és lelkesedéssel nyitottam meg szépségszalonomat.

 

 

Így indult….

2001-ben döntöttem úgy, hogy kozmetikus szeretnék lenni, ezért beiratkoztam Kaposváron a Zichy Mihály Iparművészeti Szakközép Iskolában induló kozmetikus szakra.

 

Szakmai gyakorlatomat Fonyódon a Dermisz Professzionális Kozmetikában szereztem meg, ahol a két éves tanulmányaimat befejezve 11 évig voltam a szépségszalon csapatának aktív tagja.

 

 

De többet éreztem magamban….

Így több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal és az IPL technológia alkalmazásának területén szerzett több éves szakértelemmel a hátam mögött, párom, nagyfiam és édesanyám maximális támogatása mellett vállalkoztam arra, hogy Somogy Megyében, Balatonboglár központjában kozmetikát, IPL kezelőszalont  nyissak.

 

Célom az volt, hogy a kor technológiai, kozmetológiai, valamint a vendégeim pihenését, nyugalmát, szépülését és elvárásit is alapul véve, egy olyan kozmetikát hozzak létre, amely végül mindenki megelégedésére szolgál.

 

Egy olyan kozmetikát ahol a kezelések mellett fontos szempont a természetes fény, a tiszta levegő, a csend és a nyugalom harmóniájának megteremtése, hogy a vendégek egy olyan környezetben szépülhessenek, mely a test és a lélek számára is egyaránt felüdülést biztosít, megteremtve így a belső harmóniát a külső szépséggel.

 

Fontos szempont volt továbbá az is, hogy a szalonom helyiségei szép tágasak legyen, ne legyen vendégeimnek bezártság érzetük. Várom nagyon sok szeretettel azokat a kedves vendégeket, akik nem csak testi, de lelki ápolásra, szépülésre is vágynak.

 

Ezt a célt tűztem ki magam elé, amikor igen nagy energiával és lelkesedéssel elhatároztam, hogy létrehozom saját kozmetikai szalonomat, melyben a klasszikus kezelések mellett, számos prémium kategóriás kezelés közül választhatnak Vendégeim.

 

A szakmám a hobbim…

Még csak 2012 októberétől kezdtem önállóan, saját szépségszalonomban ápolni, szépíteni vendégeimet, de az addig eltelt idő óta a korábbi 11 éves szakmai tapasztalatomat számos új tanfolyammal, továbbképzéssel bővítettem.

 

Több olyan kezelést is elsajátítottam, amit eddig még nem végeztem, mert számomra nagyon fontos, a naprakész tudás, hogy lépést tudjak tartani a kozmetikai ipar folyamatos fejlődésével.

 

Így tudásomat ezentúl is szeretném folyamatosan bővíteni, vendégeim igényeit maximálisan kielégíteni, mert számomra a legfontosabb vendégeim elégedettsége.

 

 

Folyamatosan számos újdonsággal találkozhatsz szépségszalonomban, ha ellátogatsz hozzám. Szolgáltatásaim újabb kezelésekkel bővülnek, mely vendégeim további szépülését, ápoltságát segíti majd a jövőben.