Stimula-fitohormonos kezelés

DRBELTER_log

 

„Stimula”

 

öregedésgátló kezelés

 

A lazább, rugalmasságát vesztett kötőszövet kezelése fitohormonokkal, Coenzym Q-10-zel.

 

Hatékony a rugalmasság elvesztése, az arctónus megőrzése és a folyamatos ráncképződés ellen.

 

headstimula

 

 

 

A kezelés lépései:

 

  • A bőr alapos letisztítása egy gyengéd, ám magas hatóanyag (E-Vitamin és phytohormon, D-Panthenol, Urea) tartalmú lágy tisztító tejszínnel.
  • A tisztító tejszín maradékait üdítő, frissítő, hidratáló hatású tonikkal távolítjuk el.
  • A bőr felvevőképességének fokozására, struktúrájának finomítására, a ráncok mélységének csökkentésére az elhalt szarulemezkék eltávolítása mechanikai peelinggel. A radírozás során egyben értékes hatóanyagokkal is gazdagítjuk a bőrt, mint pl. többek között: avokádó és jojoba olaj, ka­lendula, Coenzym Q10.
  • A bőrt újra tonizáljuk, ezáltal a bőr felvevőképességét tovább fokozzuk.
  • Yams gyökérből, vörös lóheréből, szójából, kölesből, különleges eljárással kivont fitohormonok, Q10, aloe vera anti¬stressz elixírt ultrahang segítségével juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. A bőr szemlátomást nyeri vissza a frissességét és feszes kontúrját.
  • Ezt követően válogatott növényekből (yams gyökérből, vörös lóheréből, szójából, kölesből) származó természetes fitohormonokat tartalmazó krémpakolás kerül a bőrre, mely különleges összetételének köszönhetően stimulálja a kollagén és elasztin beépülését. Hatékonyan küzd a rugalmasság elvesztése, az arctónus megőrzése és a folyamatos ráncképződés ellen. A bőr feszesebb és frissebb lesz.
  • Majd kel­lemesen frissítő bőrsimító hatású, kamillakivonatot, bisabololt, méhviaszt, lanolint tartalmazó masszázskrémmel, egy pihentető, ugyanakkor minőségi masszírozást végzünk.
  • A masszázs végeztével a bőrre egy tengeri algából nyert Alginát alapú maszk kerül. Az Algináton kívül számos értékes hatóanyagot is tartalmaz a maszk, mint pl. az Acerola kivonat és a C-Vitamin. Alkalmazásával a bőr azonnal revitalizálódik, rugalmassága, hidratáltsága nagymértékben fokozódik. Az eredmény egy tiszta és ragyogó bőr.
  • 15 perc hatóidő eltelte után a maszkot eltávolítjuk a bőrről, a bőrt újra tonizáljuk. Végül egy rendkívül gazdag hatóanyag tartalmú 24 órás tejszín szerű konzisztenciával és elegáns il­lattal rendelkező ápoló fluiddal zárjuk a kezelést. Különleges olaj-, és Anti Age hatóanyagai (Fitohormonok, Retinol, E- és C -, B6-, B9 Vitamin, Hy­aluronsav, Q10, Folsav, Linolsav, Karotta kivonat, Bisabolol, Aloe-Vera, szezámolaj, szőlőmagolaj) hatékonyan hatnak a ráncok ellen, stimulálják a kollagén felépítést és egy feszesebb, fiatalosabb bőrstruktúrához vezetnek.

 

A kezelés időtaratma: 90 perc

A kezelés ára arcra, nyakra: 8.800ft
A kezelés ára arcra, nyakra, dekoltázsra: 13.800 ft

 

0 stimula