Champagne-borterápiás kezelés

DRBELTER_log

 

„Champagne”

 

borterápiás kezelés a szabad gyökök ellen

 

Selymessé és feszessé teszi a bőrt, lassítja az öregedés folyamatait.

 

Gyümölcssavainak köszönhetően pedig fényessé teszi azt, megújítja a bőrsejteket, megköti a szabadgyököket.

 

headintmask

 

 

 

 

 

A kezelés lépései:
  • A bőr alapos letisztítása gyengéd, szappanmentes, növényi tenzideket tartalmazó tisztító habbal, mely a bőrt alaposan, de kíméletesen tisztítja. A tisztítás alkalmával a hab, értékes hatóanyagokkal kényezteti a bőrt. Phytohormon és champagner (pezsgő) kivonatának köszönhetően a bőr tiszta, s egyben tonizált és felfrissült lesz.
  • A bőr felvevőképességének fokozására, struktúrájának finomítására, a ráncok mélységének csökkentésére az elhalt szarulemezkék eltávolítása mechanikai peelinggel. A radírozás során egyben értékes hatóanyagokkal is gazdagítjuk a bőrt, mint pl. többek között: avokádó és jojoba olaj, ka­lendula, Coenzym Q10.
  • Ultrahang segítségével Champagne-OPC ampulla bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe. Pezsgő és pirosszőlő kivonata igazi életerő és luxus a bőr számára.
  • Ezt követően egy hideg-meleg terápiás elektrokozmetikai készülékkel, thermoforézissel eddzük, rugalmasítjuk a kötőszövetet. A thermoforézis során intenzív anti-aging hatású magas fitohormon tartalmú borterápiás pakolást juttatunk a bőrbe.
  • Majd igazi luxussal koronázzuk a kezelést. A bőrre egy Alginát alapú, pezsgő és pirosszőlő kivonatot tartalmazó „phytocell champagne” maszkot teszünk.
  • 10 perc hatóidő után a maszkot eltávolítjuk a bőrről, és egy 24 órás fitohormon tartalmú ápoló krémmel zárjuk a kezelést.

 

A kezelés időtartama: 60 perc

A kezelés ára: 6.900 ft

 

A kezelés ára masszázzsal arcra, nyakra: 8.900 ft
arcra, nyakra, dekoltázsra: 10.900 ft

 

0 maszkok