Botox hatású kezelés

 

„Phyto-sensation dermo-relax”  kezelés
szem- és ajakápolással

 

Célzott kezelés a mimikai izmokra botox argilerine hatóanyagokkal.

 

bel-energen

 

 

 

 

 

A kezelés lépései:
  • A bőr alapos letisztítása gyengéd, szappanmentes, növényi tenzideket tartalmazó tisztító habbal, mely a bőrt alaposan, de kíméletesen tisztítja. A tisztítás alkalmával a hab, értékes hatóanyagokkal kényezteti a bőrt. Phytohormon és champagner (pezsgő) kivonatának köszönhetően a bőr tiszta, s egyben tonizált és felfrissült lesz.
  • A bőr felvevőképességének fokozására, struktúrájának finomítására, a ráncok mélységének csökkentésére az elhalt szarulemezkék eltávolítása mechanikai peelinggel. A radírozás során egyben értékes hatóanyagokkal is gazdagítjuk a bőrt, mint pl. többek között: avokádó és jojoba olaj, ka­lendula, Coenzym Q10.
  • Ultrahang segítségével egy ultra-könnyű szérumot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. A Botox Argireline, C-Vitamin, Hexapeptide-3, Coenzym Q10 tartalmú Dermo-Relax szérum célzottan hat a mimikai arcizmokra, intenzíven csökkenti a ráncokat, használatával a bőr azonnal látványosan simábbnak, feszesebbnek, egyenletesebbnek, kipihentebbnek látszik.
  • Az ultrahangot követően egy rendkívül exkluzív masszírozás következik arcra, nyakra, dekoltázsra. Az egész masszázs különlegességét az adja, hogy a masszázskoncentrátum, amivel a kényeztetést végezzük, az egy ampullába zárt kétfázisú tömény hatóanyag mely szintén fitohormonokkal, Q10-zel, anti-stressz komplexszel bombázza a bőrt. Hatására a bőrt látványosan feszesíti, struktúráját növeli.
  • A válogatott növényekből (yams gyökérből, vörös lóheréből, szójából, kölesből) származó természetes fitohormonokat tartalmazó krémpakolás kerül a bőrre, mely különleges összetételének köszönhetően stimulálja a kollagén és elasztin beépülését. Hatékonyan küzd a rugalmasság elvesztése, az arctónus megőrzése és a folyamatos ráncképződés ellen. A bőr feszesebb és frissebb lesz.
  • A szemkörnyéket értékes növényi olajokat, vitaminokat  (búzacsíraolaj, A-, D3-, E-Vitamin, karotin, calendulaolaj, kókuszolaj, méhviasz)  tartalmazó szemápoló krémmel kezeljük, az ajkakra simító és ápoló hatású jojoba olaj és méhviasz tartalmú ajakápolót teszünk.
  • Ezt követően a szemekre nyugtató, pihentető, hűsítő hatású boro­gatást teszünk, mellyel a vendég 10 percen keresztül relaxál, amíg az értékes pakolás beszívódik a bőrbe.
  • Ezután a borogatást eltávolítjuk és rövid simító mozdulattal zárjuk a kezelést.

 

 

Ez a kezelés a masszázs ampulla kiszerelése miatt csak arcra, nyakra, dekoltázsra kérhető.

A kezelés időtartama: 75 perc

Ára: 14.500 ft

 

belenergen