Kollagén face lift

 

wine-spa

Bőrfeszesítés rádiófrekvenciával

 

  •  Fontos esemény előtt állsz, ahol fontos a megjelenésed?
  • Gyors és látványos kezelésre vágysz?
  • A nyári meleg, a magas UV sugárzás a Te bőrödet is tönkretette?

 

Akkor itt az idő, hogy feszesítsd, regeneráld, hidratáld bőrödet!

 

Bőröd lazább, petyhüdtebb lett, veszített nedvességéből, ezáltal a szarkalábak mennyisége és a ráncok mélysége is nőtt?

 

Ha Te is feszesebb, rugalmasabb bőrre vágysz, próbáld ki mindenképpen az ősz új kezelését, a borterápiás kollagénes facelift kezelést rádiófrekvenciával!

 

vino-therapy-studio

 

A kezelés menete:

  • A bőr alapos letisztítása gyengéd, szappanmentes, növényi tenzideket tartalmazó tisztító habbal, mely a bőrt alaposan, de kíméletesen tisztítja. A tisztítás alkalmával a hab, értékes hatóanyagokkal kényezteti a bőrt. Phytohormon és champagner (pezsgő) kivonatának köszönhetően a bőr tiszta, s egyben tonizált és felfrissült lesz.
  • A bőr felvevőképességének fokozására, struktúrájának finomítására, a ráncok mélységének csökkentésére az elhalt szarulemezkék eltávolítása mechanikai peelinggel. A radírozás során egyben értékes hatóanyagokkal is gazdagítjuk a bőrt, mint pl. többek között: avokádó és jojobaolaj, kalendula, Coenzym Q10.
  • Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés.
  • Ultrahang segítségével Vino-therapy OPC ampulla bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe. Az ampulában található értékes hatóanyagok a depókat töltik fel, optimalizálják a bőr nedvesség és zsír tartalmát. A nagyfokú ned­vesség és zsírpótláson kívül kollagén-elasztin tartalmától fogva az apróbb ráncok feszesítését garantálja.
  • Ezután micromasszázzsal Phytocell vinotherapy maszkot juttatunk a bőrbe. A micromasszázs nem csak a hatóanyagok bejuttatását biztosítja, de kellemes, lágy masszázzsal kényeztet is, segít ellazulni.
  • A micromasszázst követően Phytocell tartalmú alga alapú maszk kerül a bőrre.Természetes nyomó hatásánál fogva csökkenti a szem környéki ödémákat, intenzíven feszesíti a bőrt. Az alga kivonat stimulálja a vér és nyirokkeringést, csökkennek a szemkörnyéki sötét karikák, halványul a bőrpír, a bőr egyenletesen sima, bársonyos és üde színűvé válik.

 

A kezelés időtartama: 90 perc
A kezelés ára arcra, nyakra: 19.200ft

 

“Lazulj el egy mámorítóan hatékony kezelés kényeztető pillanataiban!”

 

vinotherapy