A szépségszalon, ahová nagyon sok szeretettel várlak

 

Hol is található?

 

A szépségszalon Somogy Megyében, Balatonbogláron a Dózsa György út 83-ban található.
Balatonboglár központjában, ugyanakkor az üzletek és forgalmas utcák lármájától elzárva, csendes, nyugodt helyen található.
 A kozmetika saját parkolóval, külön váróteremmel és külön álló kezelő helyiséggel rendelkezik.

 

A váró……

 

A nálam töltött idő alatt, az olasz Martello kapszulás kávé különlegességeivel, capuccinoval, forró csokival, teával, frissítővel, teasüteménnyel gondoskodom arról, hogy a lehető legkellemesebben érezd magad.

 

És ahol szépülhetsz……

 

Kérm várjon a kép töltődikA kezelőben a legmodernebb fény és hangtechnika gondoskodik arról, hogy kényelmedet, nyugalmadat és kikapcsolódásodat szolgálja, míg kezelésed alatt friss levegő, napfény és madárdal tölti be a helyiséget.

 

Egy kezelőszékkel rendelkezem, így az itt töltött idő alatt kizárólag csak veled foglalkozom, maximálisan biztosítva számodra ezzel is a nyugalom, kikapcsolódás, relaxálás minden pillanatát.

 

A kozmetikát a legmodernebb berendezések mellett igyekezetem a legmodernebb kozmetikai eszközökkel, gépekkel is felszerelni, hogy vendégeimnek sokoldalú, professzionális, exkluzív és minden igényt kielégítő szolgáltatásokat tudjak nyújtani.

 

Ez a sok odafigyelés mind-mind azt a célt szolgálja, hogy szaktudásom és tapasztalatom legjavát beleadva vendégeim megelégedéssel, megszépülve távozzanak kozmetikámból egy-egy kezelést követően.